Innovaties van Patisserie de Rouw: chocoladefiguren gevuld met...
In de aanloop naar Pasen introduceert Patisserie de Rouw in Vught een aantal nieuwe creaties. Het onderscheidende chocolaterie-paasassortiment is...
In de aanloop naar Pasen introduceert Patisserie de Rouw in Vught een aantal nieuwe creaties. Het onderscheidende chocolaterie-paasassortiment is...
Ofi onderscheidt vier trends voor cacao en zoetwaren. Deze bieden voor bakkers kansen om hun klanten extra te verlijden. Denk bijvoorbeeld aan...
Glutenvrij, suikervrij en veganistisch. Het zijn consumententrends waar bakkers op hun eigen manier een draai aan kunnen geven. Uiteraard kwamen deze...
Chocolatemakers maakt namens Sinterklaas duurzame chocoladeletters van eerlijke cacao, die naar Nederland worden gezeild. Tenminste, een deel ervan....
Op Broodway, 24 tot en 27 september in Kortrijk België, valt op dat exposanten op de beursvloer nieuwe concepten voor bakkers presenteren. Ze willen...
De Bonte Koe Chocolade uit Schiedam heeft sinds twee jaar ook vegan chocolade in het assortiment. Dat biedt volgens eigenaresse Amy Klein volop...
De Bonte Koe Chocolade brengt als eerste Nederlandse chocolatier chocoladerepen op de markt waarin paddenstoelen zijn verwerkt. 'We hebben...
ChocMans, een kleinschalige chocolaterie op Terschelling, heeft de eerste circulaire chocolade van Nederland ontwikkeld door 10 procent broodpasta...
Er zijn vijf soorten eten die hoog scoren op de liefdesladder. Op plek 2 en 3 staan producten waarmee (banket)bakkers en chocolatiers goed voor de...
Belcolade zet de herlancering in van Belgische chocolade. Het bedrijf zet hiermee een in op een nieuw hoofdstuk in de wereld van chocolade.